For elever

Om oss

Andre kurs

Bestill første time

Bestill første time

Er du klar til å komme i gang?

Bestill første time

Elevsiden

For våre elever

Bestill første time

Trafikalt grunnkurs

Kurs du må for å komme i gang med øvelseskjøring.

Se våre kurs

Se våre kurs

Kom på gratis ledsagerkurs!

Hurra for 40 år! Og velkommen til oss!

Haugsgjerd Trafikkskole

Skal du ta førerkortet eller «lappen» som vi så fint sier på kav Stavangersk? Vi på Haugsgjerd Trafikkskole ønsker deg velkommen til oss som elev!

Haugsgjerd trafikkskole holder til i topp moderne lokaler i Stavanger og har dyktige lærere som kan gi deg mest mulig effektiv og trygg opplæring.

Er det vanskelig å sette av tid til kjøretimer? Null stress! Vi er fleksible og tilpasser gjerne undervisningstidene etter dine behov.

Bestill din første time her!

Ta gjerne også en titt i vårt oppstartshefte på elevsiden!

Velkommen til vår trafikkskole – vi står klar til å hjelpe deg.

Trygghet mellom elev og lærer er viktig

Å skape trygghet mellom elev og lærer er noe vi prioriterer høyt når du skal ta førerkort. Allerede fra den første kjøretimen og helt frem til oppkjøringen vil du føle deg trygg og komfortabel.

Vi på G. Haugsgjerd Trafikkskole ivaretar deg uansett hvilket nivå du er på, og går alltid ut fra dine forutsetninger og dine mål. Våre kvalifiserte lærere har lang erfaring og står klar for å gi deg en god og trygg opplæring!

Topp moderne kjøretøy

Vi har topp moderne kjøretøy, både til våre kjøretimer for førerkort til Personbil Klasse B og Klasse B Automat, og også til våre kurs for moped og motorsykkel. Du kan være sikker på at kjøretøyene er trygge og moderne i henhold til dagens krav og standard.

Er det tillatt å kjøre med tilhenger i 100 km/t?

Er det tillatt å kjøre med tilhenger i 100 km/t?

Det kan gis tillatelse for noen, men du kan ikke uten videre kjøre i 100 km/t med tilhengeren din. Dette selv om både bil og tilhenger er bra og god i stand.  Du må først få en godkjenning av Statens Vegvesen for at det skal være tillatt å kjøre i 100 km/t med...

Hvilken tilhenger kan jeg kjøre uten utvidet førerkort?

Hvilken tilhenger kan jeg kjøre uten utvidet førerkort?

Dersom du har førerkort klasse B kan du kjøre med tilhenger hvis det ikke overstiger maksgrensen på 3 500 kg i tillatt totalvekt for bil og henger. For å finne ut hvilken tilhenger du kan trekke må du sjekke vognkortet på bilen, og deretter sjekke vognkortet for...

Hvorfor dyr bussvei før sikring av rasfarlige veier?

Hvorfor dyr bussvei før sikring av rasfarlige veier?

I Norge har alle rett til skole. Så hvorfor har ikke alle rett til en trygg skolevei? For et par uker siden var jeg inne og leste avisen mens jeg drakk morgenkaffen min. En av de første overskriftene jeg leste var «Bussvei gjennom Jåttåvågen koster 950.000 kroner...

X
X