For elever

Om oss

Andre kurs

G. Haugsgjerd Trafikkskole

Vi på G. Haugsgjerd Trafikkskole ivaretar deg uansett hvilket nivå du er på og går alltid ut fra dine forutsetninger og dine mål. Våre kvalifiserte lærere har lang erfaring og står klar for å gi deg en god og trygg opplæring!

Kontaktinfo

Her finner du oss

Løkkeveien 10, 4008 Stavanger

Vi er sentralt plassert i Stavanger sentrum. Du kan gjerne stoppe innom for et uforpliktende besøk.

}

Våre åpningstider er

Mandag – Torsdag Kl. 09:00 – 16:00
Fredag Kl. 09:00 – 15:00

v

Kontakt oss gjerne på

Når kvalitet teller. Trygg og effektiv opplæring. Vi er…

G. Haugsgjerd Trafikkskole

G. Haugsgjerd Trafikkskole AS ble etablert i 1983 av Gudmund Haugsgjerd og har siden utviklet seg til å bli en av Stavangers største trafikkskoler. Skolen drives i dag videre av John Arild og Trond Haugsgjerd (2.gen.), som sammen med Sindre, Espen og Christer (3.gen.) sørger for å ivareta de verdier skolen startet med.

Vi oppdaterer og utvikler oss slik at alle våre elever får best mulig utbytte av opplæringen. Dette fører til flinke elever og lav strykprosent på førerprøven. Det viktigste er allikevel at elevene er gode og trygge sjåfører etter at opplæringen er ferdig. 

Velkommen til vår skole – vi står klar for å hjelpe deg. Kom innom en tur eller bruk vårt kontaktskjema. 

Våre lokaler er tilpasset vårt varierte kurstilbud og fordeles i dag over 5 kursrom. Her holder vi alle grunnleggende teorikurs og informasjonskurs. Med egen garasje i kjelleren vil du som elev få god tid til å sette deg inn i kjøretøyet du skal beherske – uansett værforhold og årstid.

Vi er sentralt plassert i Stavanger sentrum. Du kan gjerne stoppe innom for et uforpliktende besøk.

Våre trafikklærere

Vårt mål er å utdanne elevene til å bli så dyktige sjåfører som mulig. En forutsetning for å få det til er å ha engasjerte, flinke og rolige lærere som gir en opplæringssituasjon hvor du kan føle deg trygg og ivaretatt. Dette får deg til å senke skuldrene og lære raskere. 

Lærerne tilpasser opplæringen til den enkelte og legger til rette for samarbeid med hjemmet. 

Husk at vi har gratis ledsagerkurs.

TROND HAUGSGJERD

TROND HAUGSGJERD

ESPEN HAUGSGJERD

ESPEN HAUGSGJERD

HÅKON DAHLE

HÅKON DAHLE

SINDRE HAUGSGJERD

SINDRE HAUGSGJERD

Nora Lexow

Nora Lexow

MAGNAR AASE

MAGNAR AASE

CHRISTER HAUGSGJERD

CHRISTER HAUGSGJERD

ROY SANDBAKKEN

ROY SANDBAKKEN

Morten Levernes

Morten Levernes

Jorik Solemdal

Jorik Solemdal

Robin Eriksen

Robin Eriksen

ARNE ENGEN

ARNE ENGEN

Ørjan Longfjeld Østebrøt

Ørjan Longfjeld Østebrøt

900 88 351

Våre kjøretøy

Både lærere og elever setter pris på kjøretøy som er komfortable og trygge. Vi har valgt BMW som er kjent for kjøreglede da de er meget lettkjørte, og samtidig litt sportslige. 

Våre BMW-er er i litt forskjellige størrelser, slik at du kan velge en modell som passer for deg. Vi har i dag 15 med automatgir og 4 med manuell gir. Valget er ditt.

Disse bilene er også kjent for å score høyt på kollisjonstester dersom uhell skulle skje. Selv om det er svært trygt å kjøre en skolebil sammen med en erfaren lærer, er det allikevel en viss risiko for at noen kan kjøre på oss. Derfor er det greit å vite at vi kjører sikre og trygge biler. 

Bilene er levert nye fra Bavaria.

X
X