Første trafikkskole med Tesla Model 3

Nyheter

G. Haugsgjerd Trafikkskole i Stavanger møter fremtiden og klimautfordringene. Vi har gått til innkjøp av flere Tesla Model 3 for å tilby våre elever spennende og fremtidsrettede skolebiler.

El. biler og hybridbiler har utvilsomt kommet for å bli i Norge, noe som viser igjen på salgstallene og trafikkbildet. Foruten klimautfordringer utgjør fossile biler også et miljøproblem i byer med NOx utslipp. For en trafikkskole som kjører mye i byen tar vi disse utfordringer på alvor og har gått til innkjøp av Tesla Model 3 som skolebil. Det er viktig for oss å tilby våre elever en moderne og tidsriktig skolebil når dere skal ta lappen.

Model 3 er siste modell fra Tesla og har blitt svært populær i Norge etter lansering i vår. Som skolebil har den perfekt størrelse, lettkjørt og har lang rekkevidde. Tilbakemeldinger fra elever som alt har prøvd bilen er svært bra. De rapporterer at den føles som å kjøre en «vanlig» bil, bare mer lettkjørt og moderne. Model 3 har en stor skjerm plassert i midten på dashbordet med alle innstillinger, noe alle ungdommer av smarttelefon-generasjonen vil elske.

El. biler regenererer strøm til batteriet når en bremser, slipper gassen og kjører nedoverbakke. På Tesla Model 3 kan dette stilles inn slik bilen føles som en normal bil, eller den kan føles som en bremser ved å slippe gasspedal.

Vi har alt en bil i daglig drift og flere biler kommer i løpet av april/mai. Kom å kjør miljøvennlig og moderne med oss. 

«Tesla smadrer konkurrentene med sin Model 3»
Sitat fra motor.no

Moderne og minimalistisk interiør i nye Model 3.